Strijdvaardig DUNO 2 wordt niet beloond en gaat met een nederlaag naar huis bij ARC

10 december 2014 0:00

ARC 2 - DUNO 2 3-1, zaterdag 6 december 2014
Vandaag moesten de mannen van DUNO 2 naar ARC een ploeg die niet ver boven ons stond. We begonnen vrij slap en dekten niet kort genoeg en lieten ARC voetballen en na tien minuten was het raak 1-0. We waren nog steeds niet wakker en lieten ARC maar komen ook al kwamen wij er af en toe uit toch was het na 20 minuten weer raak 2-0.

Daarna gingen wij meer druk zetten en kon ARC niet echt meer aan voetbal toekomen. Zo was er de eerste goede kans Jimmy gaf van links voor en Quincy kwam net een teen te kort om de 2-1 binnen te tikken. Toch werd het vlak voor rust 2-1 na een goede aktie kon Job de 2-1 binnen schieten.

De tweede helft een fel DUNO, we bleven ARC onder druk zetten, maar het zat niet mee. Toch bleef DUNO voetballen en je zat te wachten op de 2-2, maar helaas de kansen die we kregen gingen er niet in. Zo werd Youri nog van achteren aangetikt in het strafschopgebied, maar de scheidsrechter beoordeelde anders. We bleven doorgaan maar het lukte maar niet om de 2-2 binnen te schieten.

Helaas kregen we in de laatste minuut een strafschop tegen na een overtreding van Justin en werd het nog 3-1.

Kortom mannen als we volgende week vanaf minuut 1 fel en kort verdedigen en zo blijven voetballen komen de punten vast.