Gretig DUNO 1 doet zichzelf tekort tegen RAS: 2-2

11 september 2010 0:00

Na rust leek DUNO al snel weer de regie naar zich toe te trekken. In de 49e minuut was het wederom Marc Boshoff die ondanks zijn bescheidenheid toch de hoofdrol voor zich opeiste. Een vrije trap werd op een prachtige manier langs de muur gekruld waarbij Rico Luijando zich handig in de muur opstelde waardoor Marc met zijn fraaie trap ruimte kreeg.

Ook ditmaal was het alweer snel gelijk. RAS wist uit een scrimmage in de 54e minuut de gelijkmaker achter Sander Tomeij te schieten. Hierna was het een wedstrijd waar beide ploegen minder goed voetbalden maar beide ook voor de winst bleven knokken. Voor de ruim opgekomen toeschouwers werd het hiermee een vermakelijke wedstrijd. Wissels vanFerhad Isikvoor Marcus Post en Paul Droppert (hij begon vanwege een lichte blessure op de bank) voor Rico Westdorp mochten evenwel niet baten. De stand bleef steken op 2-2 en misschien moet DUNO daarmee in deze fase van de competitie ook tevreden mee zijn.

Rest te melden dat scheidsrechter Van Rijsbergen geconcentreerd leiding gaf en tijdig ingreep bij de soms felle charges.

DUNO: Tomeij, Van der Zalm, van der Kruk, Giacomelli, N.Heijkoop, Luijando, Donck, Post (Isik), Boshoff, Westdorp (Droppert) en Van de Laan De Vries.

Zaterdag komt het Monsterse Polanen op bezoek. Veel succes gewenst!

Voor de foto's van Daan de Ligt, klik hier.