Noodlot slaat keihard toe in de laatste 3 minuten voor DUNO 2

18 december 2014 0:00

DUNO 2 - Ter Leede 2 1-2 (0-0), zaterdag 13 december 2014
Vandaag moesten de mannen van DUNO 2 thuis tegen ter Leede. We begonnen vandaag wel scherp en dekten heel kort en kwamen er ook regelmatig uit. Het was eigenlijk een gelijk opgaande wedstrijd met kansen over en weer. Zo hadden Jop (foto) en Rizgar kleine kansen, ook had Ter Leede wat kansen. In de laatste minuut voor rust werden zij uit een vrije trap nog gevaarlijk maar gelukkig liep het allemaal goed af.

De tweede helft verliep voortvarend: in de 1e minuut was het meteen raak na een mooie aktie van Quincy werd het 1-0. Nu was het aftellen, de verwachting was dat Ter Leede zou gaan drukken. Toch hadden we wat kansen via Youri Rizgar en Jop. Wel schoten zij nog een keer op de paal.

Je had het gevoel dat het nu toch ging lukken, want we bleven vechten voor elke meter. Helaas kregen we in de 87e minuut een vrije trap tegen die via Michel in de goal ging 1-1. Helaas in de volgende afval strafte Ter Leede het af en werd het 1-2. Een enorme mokerslag voor de ploeg die zeker meer verdiende gezien het vertoonde spel. Hopelijk komen na de winterstop de geblesseerde spelers terug en kunnen we een mooie inhaalslag maken. Gezien het vertoonde spel van de laatste 2 wedstrijden staan de mannen veel te laag.