DUNO 1 speelt eerste helft van hoog niveau tegen HVV

12 januari 2011 0:00

HVV 1 - DUNO 1 4-3 (2-3), oefenduel 11 januari

De voorbereiding op detweede competitiehelft van DUNO 1 tegen HVVwas de eerste helft van een hoog niveau, met gevarieerd spel. Dit resulteerde in onder meer twee doelpunten van onze Evert van deLaan de Vries, die scherp oogde vanavond. De rust werd ingegaan met een 2-3 voorsprong, met ook nog een penalty benut door Stephan van der Kruk.
De tweede helft ,met een debuut van Dave Lejewaan, was van minder gehalte, wat uiteindelijk leidde tot een nipte 4-3 nederlaag.Kansen op een gelijkspel waren echter ruimschoots aanwezig, tegen deze goede tegenstander. Desalniettemin genoeg positieve punten gezien vanavond.

Volgende week dinsdag nog een oefenwedstrijd tegen GDA, dan richting DSVP!
opstelling: Björn van Nierop, Roy Heikoop, Lorenzo Giacomelli (Dave Lejewaan), Stephan van der Kruk, Leon van der Zalm, Erwin van der Harst (Job Imhann), Mark Boshoff, Rico Westdorp, Jordy Selder, Marcus Post (Donny van denHoogenband), Evert van deLaan de Vries. reservekeeper: Jeffrey Roeleven.