Verslag Rob van Huijzen: DUNO 1 kan tevreden terugkijken op winst op Roodenburg

28 november 2010 0:00

Roodenburg 1 - DUNO 1 0-2 (0-2), 27 november 2010

Vooraf aangegeven als een belangrijke wedstrijd, Roodenburg onderin bivakkerend en DUNO naar boven kijkend bij een eventuele winst, begonnen wij voortvarend aan de wedstrijd. Dit resulteerde al vrij spoedig intwee goed uitgespeelde kansen door Rico Westdorp, waarvan een op de lat belandde en de andere poging in een één tegen één situatie vlak naast de goal terechtkwam.

In de 15e minuut was het echter wel raak: een uitstekende pass van Jack Donck werd kundig afgemaakt door Mark Boshoff. Tien minuten later was het wederom Mark, nu na een goede bal van Erwin van der Harst. Via de paal belandde de bal in de goal: 0-2.
In de 29e minuut kon Stephan, onze aanvoerder, na een harde charge, niet meer verder en werd vervangen door Lorenzo Giacomelli Penon. Tijdens de rust bleek, dat een van onze betere spelers op deze dag, Jack Donck, er ook uit moest. Donny van den Hoogenband viel voor hem in op de rechter kant voorin.
De tweede helft, kon na een zeker goede eerste, beter schriftelijk afgedaan worden. Misschien had het te maken met de tegenstander of waren het de wisselingen binnen het elftal. Maar de tweede periode was matig met nog enkele kansen voor beide kanten. Rest nog te vermelden de derde wissel Aimen Sahid voor Marcus Post in de 70e minuut.
Toch kunnen we tevreden terugkijken, zeker met het oog op de komende wedstrijden tegen SVC '08 en Lyra.

Scoreverloop: (1.1) 15e min. Mark Boshoff (1.2) 25e min. Mark Boshoff Opstelling: 1 Bjorn 2 Nick 3 Stephan 4 Koos 5 Leon 6 Jack 7 Marcus 8 Mark 9 Evert 10 Rico 11 Erwin 12 Lorenzo 14 Donny 15 Job 16 Aimen 20 JP Rouffaer