DUNO 1 knokt zich met negen man terug uit verloren positie en komt van 1-3 op 3-3

1 november 2014 0:00

DUNO 1 heeft zich met negen man naar een punt geknokt in het thuisduel tegen Berkel. Nadat twee spelers van DUNO in de tiende minuut na rust van het veld werden gestuurd, de een met tweemaal geel, de ander met direct rood, ontspon zich een adembenemende slotfase. Daarin kwam DUNO, dat op 1-3 achter stond, verrassenderwijs terug tot 3-3. Gino Kos had DUNO voor de pauze op 1-1 gebracht, Paul Droppert en Danny van der Zwan maakten de 2-3 en 3-3. Een hoofdrol in dit duel was weggelegd door de scheidsrechter van dienst, die op slag van rust een overtreding van Berkel tegen DUNO'er Jordan Rolvink tot verbazing van vriend en vijand bestrafte met een pingel. De arbiter, die buitengewoon nerveus floot, gaf nog tijdens de rust zijn black-out toe, maar toen stond Berkel al wel op 1-2, dankzij een benutte strafschop. Meer over deze miraculeus verlopen wedstrijd later in het verslag. Foto: Doelpuntenmaker Danny van der Zwan (303).