Gelijkspel DUNO 1 tegen Nootdorp

19 augustus 2013 0:00

Nootdorp 1 - DUNO 1 3 - 3 Voor het eerst in ons nieuwe uittenue, met dank aan onze sponsorcommisie, speelden we onze eerste oefenwedstrijd buiten de deur . Nootdorp was de tegenstander. Na de tactische bespreking en de opstelling doorgenomen te hebben , waande we een weg over het sportpark 'de poort' , waar we uit kwamen bij veld 4. Veld 1 lag er te mooi bij om op te spelen. Na de lange warming up begonnen we sterk tegen deze eerste klasser, want op aangeven van Bilal Dari scoorde Michael Lodder, ex-Nootdorp, vanaf de punt van de 16 meter de 0-1 . Overigens kon er geen haar meer tussen de dwarsligger en de vingertoppen van de doelman. Na dit doelpunt nam het team man Bob Kootwijk het initiatief. Wat uiteindelijk 3 minuten voor rust voor de gelijkmaker zorgde. Na 2 wandelingen gedaan te hebben was DUNO na een minuut of 8 een stuk scherper dan Nootdorp bij een hoekschop . Deze werd door een verdediger van Nootdorp in de voeten van Jordy gekopt , deze haalde uit en bij de tweede paal binnen getikt door Elysio van de Graaf , 1-2. Nootdorp ging meer druk naar voren geven wat resulteerde in de 2-2, althans dat dacht iedereen, maar JP Rouffaer gooide roet in het eten om de elf meter keurig te stoppen. Maar dan toch werd het 2-2. De spits van Nootdorp kwam achter de verdediger vandaan en was nu wel trefzeker: 2-2. Na weer een hoekschop voor DUNO genomen te hebben scoorde Elysio z'n tweede doelpunt: 2-3. Uiteindelijk werd het uit een vrije trap 3-3 in deze uiterst sportieve ontmoeting. Henk fijne vakantie nog, wij schrijven wel door hier.