DUNO 2 wint bij Nootdorp

19 augustus 2013 0:00

Nootdorp 2 - DUNO 2 0 - 4 Op een heerlijke zaterdag, tegen een klasse hoger spelend nootdorp aantreden. De voorbereiding is prima, 12 man met Justin als 2e keeper, en Berry toch maar direct startend, daar er toch wel wat blessures zijn zoals, Jerry (knie), Nick (enkel) Jeffrey (knie) en afwezige zoals Joey (weekendje weg) Rick (werk). De opstelling was veelbelovend met Mauro op doel, achterhoede met Mathijs, Carlo, Berry en Koos, middenveld met Job, Remy en Wesley, Elias, Kevin en Youry als aanvallers. Dat de achterhoede staat is dan ook snel duidelijk, aanwezig, bepalend en spelbepalend sturen Berry en Carlo de mannen aan. Kevin is dan ook weer in zijn oude rol aanwezig , aanvallend, sleurend en 2x scorend, met nog kort voor rust een mooie voorzet van links waaruit Wesley 0-3 in kopt. Rust doet ons goed, waarbij Berry wisseld en Erwin het middenveld invuld en met mooie passes strooit, schot van ver op de paal, om uit een vrije trap, een super mooi doelpunt te scoren. Nogmaals een wissel waarop Berry de laatste minuten gaat volmaken, loopt niet goed af, bij een kopduel slaat het noodlot weer eens toe, een gebroken neus!! Gigantisch balend snelt hij met koos naar het zkh. Wij sluiten af met een mooie 0-4 overwinning, met als boventoon de kameraadschap en het voor elkaar willen werken. Hopen dat de blessures van Jerry, Nick en Jeffrey meevallen en zij ook weer snel kunnen spelen. Met een grote groep kijkend naar het 1e elftal, de dag goed afgesloten. Berry heel veel sterkte en hopelijk tot snel, om weer van je te kunnen genieten. Sylvia Wensween