DUNO 2 verliest van Semper Altius

16 september 2012 0:00

Semper Altius 3 - DUNO 2 3-2 Vandaag speelde we tegen een tegenstander waarvan de gemiddelde leeftijd 40 jaar was. Vorige week had dit team met 8-2 verloren van een tegenstander waar wij met 3-1 van gewonnen hadden. Dit zegt natuurlijk allemaal niks en je moet een tegenstander nooit onderschatten (was ook niet het geval), maar het zegt uiteraard wel wat. Desondanks stapte het tweede vandaag met een 3-2 nederlaag van het veld af.Het begin van onze kant was goed en we kwamen verdiend op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Donny. Het eerste kwartier waren wij vele malen beter en kwam Semper Altius nauwelijks aan de bal. Helaas verloren wij na een kwartier de controle en werd het allemaal wat chaotischer. Toch kon Semper Altius niet echt gevaarlijk worden, tot een kwartier voor rust. Of het nou een terecht of een onterecht gegeven corner was dat doet er niet meer toe. Het was ongeveer de eerste keer dat Semper Altius voor de goal kwam, maar het was wel gelijk raak. De bal kon vanuit de corner worden ingekopt en zo stond het ineens 1-1, wat tevens de ruststand was. In de rust dingen besproken die niet goed gingen, om dit in de tweede helft beter te doen. Waar we de vorige wedstrijden in de tweede helft beter gingen voetballen, was dit vandaag niet het geval. Desondanks kwamen we op voorsprong door een doelpunt van Kevin, die er in de tweede helft in was gekomen voor Jordy. Na die 2-1 ging echter ongeveer alles fout, wat er fout kon gaan. Kansen werden niet afgemaakt, achterin was de organisatie ver te zoeken en we lieten ons gek maken door de scheids en tegenstander. Zo stapten we uiteindelijk met een 3-2 nederlaag van het veld af. Dit was een wedstrijd die je helaas niet meer snel vergeet. Toch moeten we dit wel proberen, want het seizoen duurt nog lang. Volgende week komt Forum Sport op bezoek op de Haagsche Dynamiek. Een mooie kans om ons te revancheren van deze nederlaag! Kees