DUNO ziet oud-trainer Manuel Vissers met 3-0 winnen

28 augustus 2021 18:00

GZq

DUNO 1 heeft de laatste oefenwedstrijd die voorafgaat aan de bekercompetitie met 3-0 verloren van Kethel Spaland. Daarmee kwam de winst bij een bekende trainer terecht: oud-DUNO'er Manuel Vissers is de oefenmeester van de derdeklasser. DUNO en Kethel Spaland hielden het tot de rust bij 0-0, daarna nam de ploeg uit Schiedam duidelijk afstand. Man van de wedstrijd: inval-scheidsrechter Ramsay van Rhijn die de tweede helft overnam van Ricardo Ditz, die helaas geblesseerd uitviel.

Ramsay had tevoren al de wedstrijd van DUNO 2 tegen datzelfde Kethel Spaland gefloten. Hulde dus voor hem. Onze reserves zagen de Schiedamse ploeg met 5-1 winnen. De DUNO-treffer kwam van de schoen van Donny van den Hoogenband uit een strafschop.

DUNO 1 en 2 beginnen zaterdag 4 september aan de bekerpoule: DUNO 1 thuis tegen Zestienhoven en DUNO 2 tegen Zevenhoven.

Donny van den Hoogenband scoort voor DUNO 2.