Donny van den Hoogenband flikt het alweer, DUNO 1 pakt punt

11 mei 2022 6:15

GZ

Donny van den Hoogenband flikte het alweer! Net als tijdens de thuiswedstrijd tegen KMD zette hij vanaf de middenlijn kracht en stuurde de bal over de doelman het doel in. Tegen Loosduinen leverde dat ons vlaggenschip een 0-1 voorsprong op. Uiteindelijk eindigde het doordeweekse competitieduel in 1-1, waardoor DUNO nu met vier duels te gaan een achterstand heeft van zes punten op de voorlaatste plaats, nu in handen van Quick Steps.

In de eerste helft was Loosduinen de bovenliggende partij, na de doelwisseling kreeg DUNO een handvol uitgespeelde kansen maar scoorde niet meer. De ploeg van Kenneth Lamens legde andermaal een positieve wedstrijd op de mat. Zaterdag spelen we bij nummer 3, DWO.

Haaglanden Voetbal over de wedstrijd:

sv Loosduinen – DUNO

In het uitduel bij sv Loosduinen nam DUNO al binnen een kwartier de leiding. Een bal van grote afstand werd door Donny van den Hoogenband over de keeper heen het doel ingeschoten: 0-1. De vreugde was van korte duur. Een paar minuten later schoot Kevin Baptist de 1-1 binnen. Na rust was DUNO veel in de aanval en kreeg vier opgelegde kansen. De stand bleef 1-1, waardoor DUNO nu nog steeds zes punten achterstand heeft op Quick Steps. Het lijkt een lastige opgave te worden voor de ploeg van Kenneth Lamens om rechtstreekse degradatie te voorkomen.

Donny van den Hoogenband, opnieuw doelpunt van grote afstand.