DUNO 1 verliest en ziet de kans op nacompetitie vrijwel verloren gaan

20 mei 2023 17:15

DUNO 1 heeft zaterdag 20 mei het laatste thuisduel met 1-2 verloren, en ziet daarbij de kans op de nacompetitie vrijwel voorbijgaan.

Het waren de bezoekers die vlak voor rust op een 0-1 voorsprong kwamen.

In de tweede helft kwamen de kansen voor beiden elftallen waarbij uiteindelijk Quintus in de 61e minuut de stand naar een 0-2 voorsprong bracht.

Kevin Jacobs wist in de 89e minuut de stand naar 1-2 te brengen. Na 4 minuten extra tijd en waarbij een aantal kansen aan de kant van DUNO werden gemist floot de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd.

Door het verlies is de kans op de nacompetitie bijna verkeken. Met wat rekenwerk en gunstige uitslagen kan DUNO nog wel een vervangende periode pakken, maar dat is wel erg theorie.

Volgende week staat het laatste duel op het programma. DUNO speelt dan de uitwedstrijd tegen kampioen PGS/Vogel.