DUNO begint met overwicht, maar stuit op effectiever BSC'68

26 augustus 2023 20:15

GZ

DUNO heeft de goede lijn van de winst op Quintus, afgelopen dinsdagavond, in de finale van het GDA-toernooi niet kunnen voortzetten. Na een 2-0 achterstand bij rust eindigde de eindstrijd zaterdag 26 augustus in een 3-0 overwinning voor BSC'68. In het eerste deel van de eerste helft had DUNO een overwicht en liet twee kansen onbenut. Maar de derdeklasser uit Benthuizen was effectiever. DUNO wisselde en werd daar niet slechter van, maar dichterbij kwamen we niet.

Zaterdag 2 september opent onze hoofdmacht het seizoen officieel, dan met de thuiswedstrijd tegen Teylingen. Die begint op Haagsche Dynamiek om 14.15 uur.

DUNO 2 won op het toernooi bij GDA met 4-1 in de tweede wedstrijd van de gastheer.