Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

DUNO 3 kijkt terug op een veelbewogen seizoen

DUNO 3 kijkt terug op een veelbewogen seizoen

5 juni 2019 12:00

GZ

DUNO 3 speelde afgelopen zaterdag zijn laatste wedstrijd van een zeer rommelig seizoen. Toch goed om daarop terug te blikken. Rommelig, mede veroorzaakt door het niet fijne speelschema van de KNVB, door clubs die geen tweede elftal meer konden opstellen en een aanvankelijk goedwillende trainer die geen klik met de groep kreeg. Dit ging dus niet en DUNO moest op zoek naar een trainer. Dat werd ondergetekende.

Dit werden er uiteindelijk twee. Op de dinsdag Wim van Maanen en op de donderdag en wedstrijddagen mijn persoon. Dit gaf weer wat rust bij het team. Ergernis was er wel over het wedstrijd schema. Vijf weken niet spelen dan twee weken wel en dan weer zes weken niet... winterstop. En tsja, twee weken spelen - weer vier weken niet.

Er was totaal geen wedstrijdritme in het team te krijgen, en alleen trainen om te trainen gaf de burger ook geen moed, en dat zag je dan ook bij de opkomst trainingen terug. Toch bleef er wel een positieve drive in het team zitten en de derde helft was altijd wel goed verzorgd. Voor de winterstop geen punt gepakt, na de winsterstop gingen we toch wat punten sprokkelen. We waren er op gebrand om de laatste wedstrijd toch nog te winnen.

PGS thuis eindigde niet leuk en dat wilden we recht zetten. Het werd een wedstrijd met twee dagen heen en weer gebel of hij wel door kon gaan. Hij werd dus om 14.30 gespeeld en DUNO deed het goed en trok aan het langste eind.  
Ook nu was de derde helft goed verzorgd.

Gasten bedankt voor het ontbijtje en ga er nu van genieten. Veel succes in het nieuwe seizoen als jullie als vriendenteam doorgaan. Ik ga volgend seizoen alleen mijn taken bij de jeugd weer oppakken, want het was soms best wel druk en de jeugd en het derde tegelijk.
Harry Barbier

Harry
Bron: DUNO
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!