DUNO Vrouwen 1: wel de complimenten, niet de punten

24 november 2017 0:00

DUNO Vrouwen 1 - Bavel Vrouwen 0-2 (0-0), zondag 19 november 2017

Vandaag een lastige tegenstander die in de laatste 2 wedstrijden 17 goals had gescoord. Aangezien wij in de hoek waar de klappen vallen zitten, willen we dat voorkomen... We begonnen vandaag met Kim Lugtenburg, Kim de Koning, Sophie Hendriks, Debby Dam, Anouk vd Heuvel, Amal Allali, Ramona Lukassen, Sabrina Brederode, Madelon Bangert, Diaan vd Vlist en Denise Brugman. We begonnen gegroepeerd te spelen op de helft van de tegenstander en dat leidde tot enkele mogelijkheden van oa Amal. Ook Bavel probeerde er door heen te komen maar het verdedigingsblok stond goed of de spitsen werden buitenspel gezet.

Toch moest Kim nog een keer redding brengen, maar verder hielden we stand en gingen we rusten met 0-0. De tweede helft hetzelfde beeld, al ging Bavel meer drukken. Helaas viel een bal in de 60e minuut precies goed: de rechterspits kon door en gaf goed voor. Kim K liet zich verrassen en de spits schoot schitterend binnen. We moesten meer ruimte geven en Bavel maakte daar gebruik van; pas in de 75e minuut ontsnapte de spits aan buitenspel en rondde bekwaam af 0-2 .
We kregen niet echt kansen meer en Bavel ook niet echt, zo bleef het 0-2. Helaas geen punten, wel de complimenten maar als we dit vasthouden komen de punten vanzelf.
Zondag Antibarbari uit, aanvang 14:30.