DUNO Vrouwen 1 stuit op sterker BSC uit Roosendaal

9 november 2017 0:00

DUNO Vrouwen 1 - BSC Vrouwen 1 0-2, zondag 5 november 2017
Deze zondag moesten we tegen BSC uit Roosendaal, de degradant uit de 1e klasse. Een pittige tegenstander die wisselend presteert. We begonnen vandaag met Kim Lugtenburg, Kim de Koning, Carolien Wegman, Sophie Hendriks, Debby Dam, Amal Allali, Ramona Lukassen, Sabrina Brederode Sarah Leidelmeijer en Denise Brugman.

We begonnen redelijk maar je kon wel zien BSC sterker was, maar doordat ze wat slordig speelden, bleven we in de wedstrijd. Toch hadden ze een paar goede kansen, maar doelvrouw Kim Lugtenburg hield ons op de been. Zo konden we rusten met 0-0. De tweede helft hetzelfde beeld al raakte BSC wat gefrustreerd dat het nog 0-0 stond. Toch was het in de 60e minuut raak: Goed doorzetten van de spits leidde tot de 0-1. Ze bleven nu doordrukken en in de 65 e minuut werd het uit een corner 0-2. De wedstrijd was gespeeld en het was aan BSC te danken dat het maar 0-2 bleef.

Kortom verloren van de beste ploeg tot nu. Zondag naar Viola uit Alphen Noord-Brabant, waar we de punten hopelijk kunnen maar eigenlijk moeten pakken.