DUNO Vrouwen 1 komt met de schrik vrij bij DSZ

25 mei 2016 0:00

DSZ Vrouwen 1 - DUNO Vrouwen 1 1-4 (heenwedstrijd 0-4), zondag 22 mei 2016

Vandaag moesten we een 4-0 voorsprong verdedigen bij DSZ in Boven Leeuwen. Omdat het 1 uur en 30 minuten rijden is gingen we met de bus, deels gesponsord door de 50/100 club dank daarvoor.

Na aankomst bleek dat er geen scheidsrechter was aangesteld dus een clubscheidsrechter waar wij ons natuurlijk niet prettig bij voelden als uitspelende ploeg. Maar het pakte goed uit, dank aan DSZ voor de sportieve oplossing!

We begonnen toch vandaag met Wendy Plugge, Marscha de Bruin, Danilla Amatawood, Anouk van de Heuvel, Sharon van de Gaag, Kristel Koppers, Lindsey Dripal, Ramona Lukassen, Sabrina Brederode, Sarah Leidelmeijer en Deborah Bron. De eerste minuten hadden we gelijk de overhand, zo was Deborah dicht bij een doelpunt en had Anouk een mooie kans. In de 10e minuut ging het mis met een van de speelsters van DSZ ze verdraaide haar knie en moest met veel pijn het veld verlaten. Na 35 minuten was er afstandschot dat wegdraaide: Wendy verkerk zich en zo was het ineens 1-0.

Kort erna weer een grote kans voor DSZ, maar Wendy redde bekwaam zodat konden we rusten met een 1-0 achterstand. De tweede helft begonnen meteen slecht uit een corner werd de 2-0 gemaakt. DSZ voelde dat er meer zat maar bij een uitbraak kon Ramona op de keepster aflopen, maar ze werd neergelegd door de keepster strafschop Lindsey nam hem en schoot in de linker hoek 2-1.

Tien minuten later werd er bij een schimmige de bal tegen de hand geschoten en kregen we een strafschop tegen die ging er ook in 3-1. Toen vlak voor tijd de 4-1 werd binnen geschoten werd het nog heel spannend. Zeker toen er 10 minuten werd bij getrokken. Door de vechtlust bleven we overeind en kon ook de massaal meegekomen supporters opgelucht adem halen.

Zondag Bavel thuis aanvang 12:00 uur. Wij rekenen ook dan op uw steun die ze goed kunnen gebruiken
Ook hopen we dat de speelster van DSZ weer snel op het veld te zien is.