Zuur verlies voor hardwerkend en gehavend DUNO Vrouwen 1

6 februari 2017 0:00

DUNO Vrouwen 1 - Gilze Vrouwen 1 1-2 (1-0), zondag 5 februari 2017

Vandaag tegen Gilze een concurrent om degradatie te ontlopen. We begonnen met slecht nieuws want vandaag vielen ook nog Wendy en Ramona af. We begonnen met Danilla Amatawood, Kim de Koning, Kristel Oolbekkink, Amber Neecke, Debbie Dam, Anouk van de Heuvel, Sabrina Brederode, Sarah Leidelmeijer, Madelon Bangert, Diaan van de Vlist en Deborah Bron.

Het was eerst even aftasten maar al snel kregen we een kans na een verkeerde uittrap van de keepster. Maar Anouk schoot te gehaast over. Toch was het na 12 minuten raak: uit een corner kopte Deborah raak 1-0. DUNO kreeg duidelijk kansen maar helaas ging de bal er niet in. Bij een scrimmage werd de bal over de keepster getikt maar omdat Amber inhield kon de bal van de lijn gehaald worden. Zo gingen we rusten met een 1-0 voorsprong.

De tweede helft begon Gilze sterk. Al snel was er een schot op de lat. Uit een corner. Vijf minuten later was het wel raak. De spits kon weglopen en maakte de 1 -1 Niet veel later was het bijna 1-2. We waren het even kwijt, maar de wedstrijd ging meer op en neer. Helaas weer een zelfde situatie in de 82e minuut en maakte de spits 1-2. Heel zuur als je als gehavend team zijn hard werkt en ook zeker een punt verdiende.

Ondanks de nederlaag mogen we trots zijn. Hopelijk zijn volgende week Wendy en Ramona terug en herstellen de overige geblesseerden snel. Wel deed Kim de Koning het goed in de basis. Als we zo door gaan komen er zeker meer punten bij. Zondag Antibarbari uit aanvang 14.30 uur.