DUNO Vrouwen 1 stuit op hitte en tegenstander Sportclub Monster

26 augustus 2016 0:00

DUNO Vrouwen 1 - Sportclub Monster Vrouwen 1 (beker), dinsdag 23 augustus 0-0

Deze dinsdagavond moest DUNO in het warme weer de 2e bekerwedstrijd spelen tegen sc Monster. We begonnen met Claudia van Tol, Kristel Oolbekkink, Danilla Amatawood, Debbie Dam, Anouk van de Heuvel, Kristel Koppers, Lindsey Dripal, Ramona Lukassen, Sarah Leidelmeijer, Diaan van de Vlist, Denise Brugman en Deborah Bron. We begonnen vrij aardig aan de wedstrijd en kregen ook wat kansen, alleen miste het schot van Debbie kracht. Het was Monster dat dicht bij een doelpunt was. De ploeg raakte de lat uit een vrije trap. Ook was de spits eerder bij de bal een schoot de bal binnen, maar ze had een overtreding gemaakt op Claudia en de scheidsrechter keurde de goal af. DUNO vergat eigenlijk te voetballen en zo bleef het bij rust 0-0.

De tweede helft een beter DUNO maar echt goed werd er niet gevoetbald van beide kanten. Monster had ook nog wat kansen maar goed verdedigend werk voorkwam een doelpunt. Jammer genoeg had Lindsey haar vizier nog niet op scherp staan bij een goede kans. Ook Anouk miste uit een corner een grote kans. Omdat Monster ook niet hun kansjes benutte bleef het 0-0.
Kortom mogelijk door de hitte niet de beste wedstrijd maar er werd wel gewerkt dus was het punt wel verdiend.
Volgende week woensdag RKDEO thuis en hopelijk zijn we dan bij een overwinning 1e in de groep.