Les voor DUNO Vrouwen 1: laat het koppie niet hangen

28 oktober 2016 0:00

OJC Rosmalen - DUNO Vrouwen 1 5-0, zondag 23 oktober 2016

Vandaag de verre wedstrijd tegen titelkandidaat Rosmalen. Toen we aankwamen was het dichte mist, gelukkig trok de mist iets op zodat we konden spelen. We begonnen vandaag met Wendy Plugge , Kristel Oolbekkink , Marscha de Bruin, Danilla Amatawood , Debby Dam, Anouk Vd Heuvel , Ramona Lukassen, Sarah Leidelmeijer, Diaan Vd Vlist en Denise Brugman.

Het begin was vrij rommelig vanwege veel blessure behandelingen. Toch had DUNO de eerste twintig minuten overwicht met nog een kans voor Ramona. Daarna begon de wedstrijd te kantelen en zette Rosmalen goed druk vlak voor rust leken ze te scoren maar werd de goal afgekeurd wegens buitenspel. Toch werd het in blessuretijd 1-0.
De tweede helft begonnen slecht na drie minuten was het 2-0 en na een vrije trap er ook in ging was de wedstrijd gespeeld. We gingen meer tegen elkaar tekeer. Uiteindelijk werd het nog 5-0. Jammer dat we het uiteindelijk toch weg gaven. Rosmalen was wel beter maar als we zoals de eerste twintig minuten speelden had er misschien meer in gezeten. Belangrijke les is dat we niet het koppie moeten laten hangen bij tegenslag.
Zondag Charlois thuis om 13.30 uur weer kans op drie punten.