DUNO Vrouwen 1 redt het niet bij koploper SEP

9 december 2016 0:00

SEP - DUNO Vrouwen 1 3-0, zondag 4 december 2016

Vandaag een uitwedstrijd in de regio tegen koploper SEP, in het verleden vaak spannende wedstrijden de laatste keer werd het nog 6-6 We begonnen met Danilla Amatawood , Kristel Oolbekkink , Marscha de Bruin , Amber Neecke , Amal Allali , Debbie Dam , Anouk Vd Heuvel , Lindsey Dripal , Ramona Lukassen , Sarah Leidelmeijer , Diaan Vd Vlist .

In het begin was het aftasten en langzaam werd SEP sterker. Toch was het DUNO met de eerste grote kans, Ramona speelde zich vrij maar haar schot werd goed gekeerd door de keepster. Ook kreeg SEP een goede kans na een verkeerde terugspeelbal kwam de spits alleen op Danilla af maar met een goede reflex hield ze haar doel schoon. Alhoewel Sep duidelijk sterker was leken we met 0-0 de rust te halen.
In de 36e minuut ging het mis: in een duel kreeg Sarah een duw waardoor ze hands maakte iedereen dacht aan een vrije trap helaas besliste de scheidsrechter anders strafschop 1-0. We kregen nog een kans via Debbie haar schot ging net naast. In een uitval maakte de spits na een mooie aanval de 2-0 en dat was tevens de ruststand.
De tweede helft het zelfde beeld al stonden we wel beter SEP kreeg wel kansen maar Danilla stond steeds op de goede plek. We konden wel meer druk zetten echt kansen creëerden we niet helaas werd het in de 90e minuut nog 3-0. SEP liet zien terecht koploper te zijn we hebben hard gewerkt ook de invallers Daria Denise en Joyce werkten hard helaas een nederlaag maar als we zo blijven werken hebben we volgende week tegen Floreant zeker kans op punten.
Laten we hopen dat Lindsey en Marscha die uitvielen door blessures snel weer op het veld te zien zijn.