Strijdbaar DUNO Vrouwen 1 ten onder in de beker

26 november 2016 0:00

Deze week stond de bekerwedstrijd tegen Bernardus op het programma. In de competitie hadden we gewonnen maar dat is geen garantie voor de overwinning. Onder moeilijke omstandigheden veel wind moesten we spelen. We begonnen vandaag met Wendy Plugge, Kristel Oolbekkink , Marscha de Bruin , Amber Neecke , Danilla Amatawood , Debbie Dam , Anouk vd Heuvel , Lindsey Dripal , Ramona Lukassen , Sarah Leidelmeijer en Diaan vd Vlist.

We leken het beste om te gaan met de omstandigheden en kregen zo ook kansen via Ramona en Lindsey. Ramona was het dichtste bij een goal toen de bal van richting veranderde, maar de keepster reageerde goed. Ook Bernardus had wat kansen maar ook die gingen er niet in en zo bleef het 0-0 bij rust. Tweede helft zelfde beeld maar toch was het na 10 minuten raak voor Bernardus. Een goede pass viel precies in het gat tussen de verdediging en spits rondde goed af 0-1.
DUNO bleef goed voetballen Ramona en Lindsey en Debbie raakte helaas de lat. Ook was Daria bij haar debuut dicht bij een doelpunt. Na een goede actie schoot ze helaas naast. Ook werd ze een keer afgevlagd wat volgens sommige niet terecht was. Bernardus had ook nog wel kansen maar DUNO verdiende zeker meer. Helaas lukte het DUNO niet te scoren en verlaten we zo het bekertoernooi.
Toch kunnen we tevreden zijn. Het spel was beter ten opzichte van vorige week en we waren positiever tegen elkaar. Ook komen er wat speelsters terug van blessures dus we kunnen met een positief gevoel werken naar de wedstrijd tegen Baardwijk thuis aanvang 13:30 uur