Vrouwen 1 wint en werkt aan doelsaldo

17 november 2015 0:00

Deze zondag moesten we tegen Xerxes die nog geen punt hadden gepakt, dus konden we vandaag bepaalde speelsters meer speeltijd geven en verder werken aan het doelsaldo.

We begonnen vandaag met Claudia van Tol, Victorine Bangert, Marscha de Bruin, Amber Neecke, Wendy Plugge, Anouk vd Heuvel, Sharon vd Gaag, Ramona Lukassen, Sarah Leidelmeijer en Madelon Bangert.
We speelden eigenlijk heel slordig toch kwamen de eerste kansen al snel en na vijf minuten was het na een goede combinatie raak, toen Anouk binnen kon schieten 1-1.Niet veel later was het 2-0, toen na een voorzet de Xerxes-verdediger de bal verkeerd raakte en de bal in het doel verdween. Het duurde een tijdje maar Sarah kreeg een diepe bal en kon op snelheid de verdediging eruit lopen en de 3-0 aantekenen. Na vele gemiste kansen tekende Kristel de 4-0 aan.
Na rust hetzelfde beeld. Het was meteen Deborah die de 5-0 aantekende en niet veel maakte Anouk de 6-0. We werden gemakzuchtig en gaven wat kansen weg en zo was het ineens 6-1. Daarna was het de beurt aan Lindsey die op rechts doorstoomde en de 7-1 maakte en na weer een goede combinatie de 8-1. Kristel maakte uit een corner de 9-1.Daarna was het weer Lindsey die 2x scoorde en de eindstand op 11-1 bepaalde.
Kortom drie punten en gewerkt aan het doelsaldo, maar verder speelden we slordig en te gemakzuchtig. Mooi is de verassing dat Charlois had verloren en we weer volop in de titelrace meedoen op twee punten achterstand en een punt voor op Olympia. Ook vrouwen 2 behaalden hun eerste punt. Een mooie voetbalzondag dus! Komende week zijn we vrij en daarna gaan we naar Nicolaas Boys.