DUNO Vrouwen 1 pakt punt maar verliest doelvrouw Claudia

12 september 2016 0:00

Gilze - DUNO Vrouwen 1 1-1 (0-0)

Vorige week speelden we tegen een kampioen uit de 3e klasse vandaag weer na een lange rit kwamen we aan op het mooie complex van Gilze. We hadden meteen een tegenvaller want Denise kon niet beginnen aan de wedstrijd dus begonnen we vandaag met Claudia van Tol, Kristel Oolbekkink, Marscha de Bruin, Amber Neecke, Danilla Amatawood, Anouk van de Heuvel, Debby Dam, Kristel Koppers, Lindsey Dripal, Sarah Leidelmeijer, Diaan van de Vlist.

Na wat aftasten begonnen we goed en zetten Gilze goed onder druk en kregen al snel wat kansen. Uit een corner was het Amber die de bal op haar schoenen nam en de bal onderkant lat schoot (volgens een supporter van Gilze zat de bal) daarna zakten we weg en gaven we Gilze ruimte en kregen ze goede kansen maar Claudia hield ons op de been. Vlak voor rust leek Gilze te scoren maar de scheidsrechter keurde de goal af wegens hands.
De tweede helft het zelfde beeld weer dook de spits een paar keer op voor Claudia maar weer kon Claudia redding brengen In de 56e minuut werd de ingevallen Ramona diep gestuurd en bij de eerste kans was het meteen raak 0-1. Helaas was het 5 minuten uit een corner 1-1 we kregen de bal niet goed weg Kristel Oolbekkink probeerde de bal nog van de lijn te schieten, maar helaas lukte dat niet.
Een minuut later was het bijna meteen raak maar gelukkig schrok de spits van haar kans en schoot ze naast.

In de 80e minuut sloeg het noodlot toe bij een duel uit een corner kwam Claudia verkeerd neer en lijkt ze nadat ze net terug was weer een kruisbandblessure te hebben. Gelukkig hebben we wat speelsters die kunnen keepen en zo pakte Danila de handschoenen op en kwam Denise toch nog in het veld. Er waren nog 13 bloedstollende minuten. DUNO deed wat het moest doen hard werken ze buffelde en schoffelde en kregen nog een kans via Debby helaas schoot ze te gehaast. Gilze kreeg nog een vrije trap gelukkig werd die over geschoten eindelijk floot de scheidsrechter af en mochten wij als morele winnaar van het veld af stappen.

We speelden zeker niet goed maar door hard werken hebben we toch een mooi punt. Deze week kunnen we werken aan onze verbeterpunten en kunnen we vol vertrouwen naar de wedstrijd thuis tegen Antibarbari aanvang 13:30.
Kom de dames aanmoedigen want ze kunnen uw steun goed gebruiken.