DUNO Vrouwen 1 krijgt les in effectiviteit

14 december 2016 0:00

Vandaag de laatste wedstrijd voor de welverdiende winterstop tegen nummer 4 Floreant. We begonnen vandaag met Wendy Plugge, Kristel Oolbekkink, Amber Neecke, Danilla Amatawood, Debbie Dam, Anouk vd Heuvel, Lindsey Dripal, Ramona Lukassen, Sabrina Brederode, Sarah Leidelmeijer en Diaan vd Vlist.

In het begin was het aftasten maar toch kreeg DUNO al wat mogelijkheden oa via Lindsey Debbie en Ramona. Ook Floreant kreeg wel wat kansen maar toch had DUNO het verdient om op voorsprong te komen. Maar voorin ontbrak toch de scherpte om het af te maken zodat we gingen rusten met 0-0.

De tweede helft was Floreant iets sterker zonder echt grote kansen te krijgen. Ook DUNO kreeg wat kansen maar weer ontbrak de scherpte om het af te ronden. In de 65e minuut ging het mis de spits kreeg na een diepte pass de bal. Wendy kwam uit maar de bal ging toch het doel in, maar ook Wendy werd geraakt en moest per brancard het veld af 0-1. Aangezien we geen wissels hadden moesten we met 10 spelers verder. Toch kregen we mogelijkheden maar weer ontbrak de scherpte om het goed uit te spelen. Floreant kreeg een tweede grote kans. Die ze ook weer benutten en het werd 0-2. De wedstrijd was gespeeld en na 90 minuten floot de goed leidende heer Ozdemir af.

Jammer weer een onnodige nederlaag maar we hebben de eerste helft van de competitie laten zien in de tweede klasse te horen in deze spannende competitie. Hopelijk zijn alle geblesseerden snel weer terug op het veld. Nu is het winterstop en 4 januari gaan we weer trainen en 15 januari een oefenwedstrijd tegen Lyra. We wensen iedereen fijne feestdagen!