DUNO Vrouwen 1 wint in 93ste minuut de wedstrijd

1 december 2015 0:00

Vandaag moesten we naar Nieuwveen om tegen Nicolaas Boys aan te treden. We wisten dat het een goede ploeg is. We begonnen vandaag met Claudia van Tol, Victorine Bangert, Marscha de Bruin, Amber Neecke, Anouk Vd Heuvel, Kristel Koppers, Lindsey Dripal, Ramona Lukassen, Sarah Leidelmeijer, Madelon Bangert en Deborah Bron.

We begonnen vrij slap en de rechter spits kon vaak een goede pass geven aan de centrale spitsen, gelukkig deden ze te weinig met de mogelijkheden. Net toen DUNO in het spel kwam en het een kwestie van tijd leek dat de 0-1 er aan kwam, ging het toch mis. Door slecht ingrijpen van onze kant, kon de spits de 1-0 aantekenen We gingen meer drukken maar door de weersomstandigheden waren de passes vaak te hard of net te kort. Toch werd het 1-1 toen Anouk werd vrijgespeeld en zij wist er wel raad mee. De wedstrijd ging op en neer helaas na een fout op het middenveld was er een snelle counter en werd het vlak voor rust nog 2-1.

De tweede helft gingen we op jacht naar de gelijkmaker, maar weer uit een counter werd het bijna 3-1 na een goede kopbal net naast
Ook Ramona was er dichtbij maar de bal was net te hoog om goed richting te kunnen geven. Het leek er op dat het net-niet-wedstrijd zou worden. Toch was het na een goede combinatie Anouk die in de 85e minuut de 2-2 aantekende. Aan de kant werd gedacht dat dit De uitslag zou zijn met nog vijf minuten en blessuretijd te gaan. Maar in de 93 e minuut ging Lindsey met de bal het strafschopgebied in. Ze wachtte op de tik, die er ook kwam, en een strafschop was een feit. Gelukkig schoot ze hem feilloos in en konden we met z'n allen juichen!

Toch nog drie punten tegen een ploeg die veel te laag staat. Omdat Charlois afgekeurd was, zijn wij voorlopig koploper! We hebben niet goed gespeeld maar wel er voor gestreden. Lady of the match was Madelon die matig begon, maar daarna haar tegenstander die twee keer zo groot was volledig in haar zak had.

Volgende week Lekkerkerk uit aanvang 12:00