DUNO Vrouwen 1 voetbalt alleen de eerste helft

16 november 2016 0:00

Vandaag weer vroeg op pad voor de verre uitwedstrijd in Alphen net voorbij Tilburg tegen Viola ook een ploeg met wisselende resultaten. We begonnen vandaag met Wendy Plugge , Kristel Oolbekkink , Marscha de Bruin , Danilla Amatawood , Debbie Dam, Anouk vd Heuvel , Lindsey Dripal , Ramona Lukassen , Sarah Leidelmeijer , Diaan vd Vlist en Deborah Bron.

In het begin was het aftasten en had Viola een goede kans daarna nam DUNO het over en hadden we goede kansen. Helaas had de keepster goede reddingen. In de 13e minuut brak Viola er uit via een counter en de spits maakte zo tegen de verhouding in de 1-0. We bleven voetballen maar nu stond de paal de 1-1 in de weg. Weer een uitbraak in de 35e minuut nu moest Sarah aan de noodrem trekken strafschop helaas werd die benut 2-0. We bleven voetballen maar het lukte niet voor rust de 2-1 te maken.
De tweede helft hadden we het idee het goed te maken ,maar helaas hielden we ons meer bezig met de scheidsrechter en waren we geen schim meer van de eerste helft. Jammer want als we het zelfde spel hadden gespeeld had er misschien wel meer in gezeten. Nu mochten we blij zijn dat het maar 2-0 bleef tegen niet zo een bijzondere ploeg. Wat wel positief was is dat Marscha en Kristel positief bleven coachen,wat zeker ten goede kwam bij sommige speelsters.
Wijze les van vandaag laten we positief blijven bij tegenslag. Zeker de eerste helft waren we heer en meester. Maar lieten we het de tweede helft lopen. Volgende week om de beker tegen Bernardus en de week er op thuis tegen Baardwijk als we zo spelen als in de eerste helft zie ik mogelijkheden. Hopelijk zijn dan ook weer geblesseerde speelsters terug.