DUNO vrouwen vergeten te voetballen en verzuimen koppositie te pakken en lijden nederlaag

4 november 2013 0:00

RKDEO Da2 - DUNO Da1 2 - 1 (0 - 0) Vandaag de topper uit tegen RKDEO. We wisten dat we de koppositie konden pakken vandaag, maar dan moest er wel gewonnen worden. We begonnen vandaag met Daisy van Doorn Shirley Willemse Sandra Heijting Michelle Gielbert Isabelle van Veen Monique Brandt Kelly Bakker Claire van Dijk Saskia Meere Nancy van der Meer en Sarah Leidelmeijer. Het was net als vorige week stormachtig maar gelukkig vielen de buien mee. Helaas bleek al snel dat we niet in de wedstrijd zaten passes kwamen niet aan en we lieten RKDEO gewoon voetballen en ze kregen ook snel wat schietkansen maar of de verdediging zat er tussen of Daisy stond paraat. Na 25 minuten kregen wij een kans via een snelle aanval over rechts. Kelly zette Nancy vrij voor de goal, zij scoorde maar helaas werd hij terecht afgefloten voor buitenspel. Daarna was er nog een kans maar de bal ging er miraculeus via een klust niet in. Het spelbeeld bleef verder hetzelfde en we mochten blij zijn dat we met 0-0 konden rusten. De tweede helft wat omzettingen, maar het hielp nog niet want binnen tien minuten stond het ineens 2-0. Dit was pas het sein om te voetballen na eerst al wat mogelijkheden gehad te hebben stuurde Saskia Isabel weg en zij maakte het koel af 2-1. We gingen er weer in geloven en RKDEO werd naar achteren gedrukt daarna kreeg Sandra die schoot keihard op de goal de bal zeilde richting de kruising helaas dook de keepster prachtig richting de hoek er ranselde ze de bal uit de goal. We hadden daarna nog wat kansen via Lois Nieuwenhoven en Isabel en 2 keer Monique maar de bal wilde er niet meer in. Kortom vandaag zat het er niet omdat we te laat in de wedstrijd zaten. Volgende week kunnen we het rechtzetten thuis tegen Floreant aanvang 14:00. Het 2e speelt thuis tegen Antibarbari aanvang 11:30. Ramsay