Slechte eerste helft kost DUNO dames de wedstrijd

30 augustus 2013 0:00

SEP Da - DUNO Da 3 - 1 Vandaag de 2e bekerwedstrijd uit tegen SEP. We begonnen vandaag met Daisy Sarah Sandra Vic Nancy Isabel Shirley Michelle Gaby Monique en Kelly. We begonnen nog vrij goed en vooral Gaby liet zich wel geleden door duels te winnen zo had ze nog een goede kans maar stuitte op de uitstekende keepster. Ook kwamen er nog wat kansen voor Kelly en Monique en schoot Sandra op de lat. Daarna verslapten we en hadden we eigenlijk niks te vertellen want elke 2e bal was voor SEP en na 15 minuten was het 1-0 na geklungel achterin. Weer lieten we SEP voetballen en gelukkig gingen ze slordig met hun kansen om. Toch werd het 2-0 uit een corner na een zeldzaam foutje van Daisy kon de spits vrij inkoppen 2-0. Daarna pakte we de draad wel op en zo gaf Monique nog een goede voorzet maar in plaats dat Kelly kopte schoot ze de bal over en gingen we rusten met een 2-0 achterstand. In de rust kregen de dames een donderspeech en het leek te werken want Isabel stuurde Monique weg en ging alleen op de keepster af en omspeelde haar mooi en maakte de 2-1. Het spelbeeld was totaal anders zo kreeg Kelly kansen en Monique maar hun uitstekende keepster was een sta in de weg. Helaas werd het in de 60e minuut 3-1 hun spits won het duel van Sarah en schoot de bal via de binnenkant paal binnen. We probeerde het wel maar er werd niet meer gescoord. Kortom een wedstrijd met 2 gezichten als we vanaf minuut 1 zo hadden gespeeld als in de 2e helft had er zeker meer in gezeten. Zondag uit tegen Westlandia Da 2. Aanvang 11:00. Als we vanaf minuut 1 voetballen maken we zeker kans. Ramsay