Hoe kan je een wedstrijd in 1 minuut weggeven.....??

Daisy van Breukelen Sarah ( Laatste Vrouw) Gullit Madelon (Voorstopper) Pepe Michelle (LB) Pelle Vic Dani Alves Amanda en Ninwa (CM) Beckham & Khedira Amber (RM) Toornstra Chesney (LM) Y. Toure Monique & Laila Robben & Affelay

Bank: AB (nog effe ondefinierbaar;) ) Julita Lewandofski Lena Podolski

Vuc!!
De 1e in de competitie.

Daar waar wij vorige week 2-2 speelden wonnen zij met 10-1. Als je dat ziet, denk je duidelijke uitslag niet veel vragen meer, het zal wel zwaar worden vandaag!! Het tegenovergestelde is bewezen.

Door een onnodige overtreding en een nog wakker wordt moment van Daisy, begonnen we de wedstrijd met een 0-1 achterstand in de 5e minuut. Tja, wat zal je nu wel niet denken als je weet dat Vuc vorige week met 10-1 gewonnen heeft, het zonnetje scheen, maar we verwachtten wel regen als in doelpunten....

Nee, het kwam er niet van, VUC was niet zo goed als wij hadden gedacht, ze creëerden geen enkele kans, ze waren niet gevaarlijk en er gebeurde vrij weinig in de 1e helft behalve een balletje op de paal (weer een vrije trap).
Het gaf ons hoop en het gaf ons moed!! Helaas maakte Monique de wedstrijd niet uit doordat zij 5 minuten voor de wedstrijd een stijve nek opliep, dit werd haar fataal en moest er na 30 minuten uit. We hadden nog een speelster met een "stijve nek" maar deze bleef staan en bij haar viel het wel mee.

Amber kreeg 2 minuten voor rust een tik op haar enkel en ook zij kon niet meer verder! Helaas!! Amber (Toornstra) speelde een goede helft!! Nu nog alleen weten waar je moet lopen en het komt allemaal goed!!

Ik zag hoop, en deze heb ik jullie ook mee gegeven in de rust!! Er werd hier en daar wat gewisseld en AB ging LB spelen en Pelle keerde terug naar haar plek. Julita (Lewandofski) Keerde na 3 weken ook weer terug.

We gingen voetballen, wij zouden DAT ene team zijn die VUC neer zou halen!! We kregen snel een 0-2 tegen van een spits die in de eerste helft niet te zien was, Rechterspits van VUC. Ook nu brak ons ban niet!!! We gingen voetballen we waren heer en meester, we domineerde, we waren fel, we waren niet bang, we toonden inzet, we gingen combineren dit resulteerde naar een diepe bal op Beckham, zij liep perfect naar de achterlijn en gaf hem STRAK voor op Pelle, die twee benen nodig had om ons terug te brengen naar 1-2. In 1 keer genomen op haar rechter, tegen de keeper en in tweede instantie met haar linker in het hoekje!!
We gingen door we creëerden weer kansen, de bal ging weer van Beckham naar Pelle alleen zat er dit keer een keeper tussen. We verslapten niet maar uit het niets kregen we een doelpunt tegen, klaar.... de ban brak en binnen 1 minuut stond het 1-4.
1-3 door een dom weggewerkte bal door het midden van Ninwa, en de 1-4 door een steekbal van NUMMER 8 die in werd gelopen door de Spits. Hoe geef je een wedstrijd weg in 1 minuut.... terwijl wij domineerde, hieruit moet een ieder even zijn leermoment halen. Verder heeft Daisy ( van Breukelen) ons op de been gehouden, zoals altijd en komt per week de oude chineese muur achterin weer terug.

Ik ben trots op een ieder!! blij dat ik FELHEID zie, keer op keer weer!! Inzet zie!!! en de wil om te winnen van een ieder tot in de duc-out te voelen is, dat ik bijna de neiging heb om zelf mee te voetballen!!!!

Wat ik ook kwijt wil is dat iedereen Lena ( Podolski) moet bedanken omdat zei zich heeft opgeofferd voor het team!! Dit is totaal denken in teambelang!!! Kan een ieder wat van leren!!!

Ongeacht het resultaat 1-5 zie ik per week verbeteringen!!! en resulteert dit in POSITIViTEIT!!

Keep on GOING, de punten komen vanzelf!!