DUNO vrouwen 1 pakt drie punten in wedstrijd die niet beste ooit was

21 januari 2015 0:00

Antibarbari 1 - DUNO vrouwen 1, zondag 18 januari 2015 1-4
Vandaag de eerste competitiewedstrijd na de winterstop op jacht naar de titel. Het waren barre weersomstandigheden en toch waren onze trouwe supporters weer aanwezig.
We begonnen vandaag met Claudia van Tol, Victorine Bangert, Danielle Kroon, Fiona vd Berg, Amber Neecke, Kristel Kopper,s Ramona Lukassen, Charley Zonneveld, Sarah Leidelmeije,r Madelon Bangert en Wendy Plugge. Vanaf het begin liet Antibarbari weten zich niet zo maar gewonnen te geven en begonnen gelijk met een pittige overtreding. We lieten ons niet uit het veld slaan en begonnen te voetballen. Eerst waren de kansen nog niet besteed aan Ramona Charley en Kristel.

Na tien minuten was het toch raak na een goede pass van Kristel op Charley maakte zij de 0-1. We bleven drukken en hadden kansen op meer. Ook had Antibarbari een goede kans maar Claudia redde bekwaam. Toch werd het na 35 minuten 1-1. Na een te korte terugspeelbal wist de spits wel raad, ze omspeelde Claudia en maakte de 1-1. De wedstrijd kantelde en Antibarbari had nog 2 goede mogelijkheden, maar Claudia kon haar doel nog schoonhouden.

We begonnen voortvarend

In de tweede helft begonnen we voortvarend. Ramona kreeg wat gelukkig de bal en schoot over de keeper heen 1-2. Dat was een fijn begin en eigenlijk had je ook het gevoel dat nu de overwinning wel binnen was. Na een vrije trap van Wendy werd het 1-3. Er was wat twijfel wie hem nou maakte was het Wendy of Charlley, uiteindelijk bleek het een eigen doelpunt te zijn.

Ook Sharon had een goede kans na een goede voorzet vanaf links van Ashley van der Vet, helaas mikte ze net naast. Het werd toch 1-4 na een solo van Ramona.

Naast de drie punten ook wat blessureleed te melden. Helaas vielen Danielle, Kristel en Julia uit met blessures, laten we hopen dat het meevalt en ze zondag weer op het veld staan.

Toch een belangrijke overwinning. Hopelijk spelen we volgende week wel beter. Graag willen wij onze supporters bedanken die de kou en sneeuw wisten te trotseren. Komende wedstrijd GDA uit, aanvang 14 00.