DUNO vrouwen 1 wint ondanks slordige tweede helft ruim en loopt weer uit op concurrentie

10 december 2014 0:00

DUNO vrouwen 1 - AGE 4-1, zondag 7 december 2014
Vandaag onder barre omstandigheden de thuiswedstrijd tegen AGE . We begonnen vandaag met Claudia van Tol Victorine Bangert Fiona vd Berg Kristel Koppers Lindsey Dripal Ramona Lukassen Charley Zonneveld Whitley Kassels Sarah Leidelmeijer Madelon Bangert en Wendy Plugge.

We begonnen vrij sterk en kregen al snel wat kansen via Lindsey en Ramona, maar maakten het niet af.AGE kwam eigenlijk nauwelijks over de helft, maar het bleef lang 0-0 ook omdat Lindsey vanaf 5 meter op de binnenkan paal mikte en een keer de bal aflegde in plaats van zelf te schieten. Ook ging een vrije trap van Wendy over. Eindelijk was het na 24 minuten raak nadat Lindsey in het strafschopgebied werd neergelegd. Ze benutte de strafschop zelf 1-0.

Een paar minuten was het weer raak nadat Ramona een hoge voorzet ga die Lindsey in een keer op haar slof nam 2-0. En weer een paar minuten was het raak Charley trok naar binnen en maakte de 3-0.

De tweede helft mede door het steeds slechter wordende weer gingen we slordiger voetballen en waren we te slordig met de kansen. Zo werden we ook slordig achterin en zo kon er op de goal geschoten worden die Claudia uit de goal ranselde de bal uit de goal al dan niet geheel over de lijn ze raakte daarbij zelf nog de paal , maar de scheidsrechter beoordeelde dat het een doelpunt was: 3-1.
Uiteindelijk werd het vlak voor tijd nog 4-1 door Lindsey.

Kortom weer belangrijke punten omdat GDA verloor staan we nu 11 punten los!

Vandaag was Wendy lady of the match aangezien ze steeds goed opbouwde ook aanvallende inpulsen had.

Volgende week Victoria 04 thuis aanvang 14:00

Vrouwen 2 speelt 11:30 thuis tegen Graaf Willem II VAC