DUNO Vrouwen 1 vergeet het gras op te vreten tegen Gilze

13 oktober 2017 0:00

DUNO Vrouwen 1 - Gilze Vrouwen 1, zondag 8 oktober 2017
Vandaag de wedstrijd uit bij Gilze, een mogelijke concurrent voor behoud . We begonnen vandaag met Kim Lugtenburg, Kim de Koning, Michelle Gielbert, Debby Dam, Anouk van de Heuvel, Marjolein Verhoek, Amal Allali, Ramona Lukassen, Sarah Leidelmeijer, Madelon Bangert en Denise Brugman.

Vandaag begonnen we gemakzuchtig en het leidde al snel tot kansen voor Gilze die ze slecht uitspeelde of het was Kim L die redding bracht. Toch was het na een kwartier raak 1-0. We verloren de tweede bal en knokten niet. Toch kwamen we het laatste kwartier iets meer in de wedstrijd en na een goede bal van Amal maakte Ramona het mooi af in de 43e minuut 1-1. Toch ging het mis in de 45e minuut kopte Debby uit een corner ongelukkig in eigen doel 1-2.

De tweede helf niet veel beter en gaven we de 3-1 en 4-1 zo weg. Toch kwamen we nog terug in de wedstrijd na een vrije trap werd de bal door een verdedigster in eigen doel gekopt.4-2. We hadden nog kansen op 4-3 oa via Marjolein maar overtuiging ontbrak.

Kortom de instelling moet echt zoals we in de eerdere wedstrijden hebben we laten zien. Ik ga er vanuit dat we tegen Vivoo het gras opvreten en ik ben er van overtuigd dat het dan goed gaat komen. Hoop op veel publiek ze kunnen uw steun goed gebruiken aanvang 14.00 uur.