Vrouwen 1 komen na rust goed op dreef tegen koploper Lekkerkerk

22 september 2015 0:00

DUNO vrouwen 1 - Lekkerkerk 4-0, zondag 20 september 2015
Vandaag moesten we tegen koploper Lekkerkerk. De wedstrijdvoorbereiding begon met een heerlijk ontbijt en het maken van een teamfoto. We begonnen vandaag met Claudia van Tol, Victorine Bangert, Marscha de Bruin, Amber Neecke, Wendy Plugge, Anouk Vd Heuvel, Kristel Koppers, Lindsey Dripal, Sarah Leidelmeijer en Madelon Bangert

We begonnen goed aan de wedstrijd en hadden de overhand maar zoals dit hele seizoen zijn we te slordig in het afmaken van kansen ook merk je dat een aantal speelsters moeite hebben met het fysieke. Al snel kwamen er kansen maar in plaats van zelf te schieten werd er te veel gepasst en was de kans verkeken.Toch viel uit een corner de bal zo voor de voeten van Lindsey en maakte ze de 1-0. Niet veel later kon Ramona alleen doorlopen maar in plaats van zelf te schieten legde ze net te hard af op Lindsey die er net niet lekker bij kon zo gingen we rusten met een 1-0 voorsprong.

De tweede helft het zelfde beeld weer heel slordig in de afwerking uiteindelijk was het na 25 minuten Ramona die de ban brak en binnenschoot 2-0. Toen Ramona ook de 3-0 aantekende was de wedstrijd echt gespeeld. Het slotakkoord kwam op naam van Lindsey die uit een vrije trap vanaf ruim 35 meter binnenschoot 4-0 Uiteindelijk een ruime overwinning maar we moeten toch meer rust uitstralen en de kansen eerder benutten anders lopen we zomaar onnodig tegen puntverlies op

Volgende week weer een topper uit bij RKDEO aanvang 13:00