Het zit DUNO Vrouwen 1 tegen Viola niet echt mee

17 november 2017 0:00

Viola Vrouwen 1 - DUNO Vrouwen 1, zondag 12 november 2017
Vandaag het degradatieduel tegen Viola, bij winst konden we een gat slaan. We begonnen vandaag met Kim Lugtenburg, Kim de Koning, Debby Dam, Anouk vd Heuvel, Amal Allali, Ramona Lukassen,Sanne Koyen , Sabrina Brederode, Sarah Leidelmeijer, Madelon Bangert en Denise Brugman.

We begonnen heel matig en gaven Viola de ruimte en ze kregen een aantal kansen en het werd na een kwartier ook 1-0. Eigenlijk pas na een half uur kregen we grip op de wedstrijd en wat mogelijkheden. Helaas vlak voor rust na een foute pass achterin werd het afgestraft 2-0.

De tweede helft kreeg Viola nog een kans maar daarna was het DUNO dat het spel bepaalde. Na een afstandschot liet de keepster de bal en Sanne reageerde alert en schoot binnen. Helaas vond de scheidsrechter dat de keepster de bal vast had. Een paar minuten later werd het wel 2-1 Ramona kopte de voorzet mooi binnen. Niet lang er na kwam Ramona net te kort. Ook werd ons een strafschop onthouden na een handsbal en redde de keepster knap na weer een kopbal van Ramona. Helaas werd het in blessuretijd toch nog 3-1.

Kortom dure nederlaag, de scheidsrechter hielp niet mee maar als we vanaf minuut een hadden gevoetbald hadden we waarschijnlijk gewoon de punten behaald.

Houd vast aan de tweede helft dan moet het goed komen.

Zondag een lastige tegenstander Bavel thuis aanvang 14:00