Vrouwen 1 vergeet te scoren maar speelt een goede pot tegen Lugdunum (0-0)

11 augustus 2013 0:00

Vrouwen 1 - Lugdunum 0-0, zondag 11 augustus 2013

Deze 11de augustus 2013 de eerste wedstrijd vrouwen met dank aan de staf van de selectie konden wij in de oude shirts van het eerste spelen. Na een hoop puzzelen kwamen we tot de volgende opstelling:
Daisy, Sarah, Sandra, Saskia, Nancy, Yanitsa, Amber, Michelle, Kelly, Monique en Claire; op de bank zaten Lois Lea en Shirley.
We begonnen vrij goed en wat opviel dat er veel rust in het spel zat niet meer de lange bal maar ik zag heel veel driehoekjes. Zo kwamen er al wat kansen vooral door goede voorzetten van rechts helaas werd er niks mee gedaan en werden de kansen helaas gemist. Ook was het Yanitsa die een paar vrouwen voorbij speelde maar helaas op de keepster stuitte .
De omschakeling was niet altijd even goed maar je kon wel zien dat er hard gewerkt werd. En dreigde er gevaar dan was het wel Sarah die de gaten dicht liep of stond Daisy weer paraat.
Helaas werd in de 38e minuut Yanitsa ongelukkig geraakt in haar lies en moest ze het veld verlaten en viel Lois voor haar in De laatste minuten kregen wel wat kansen maar gingen we rusten met 0-0.
De tweede helft mocht Shirley haar opwachting maken en bleef Amber langs de kant. Weer het zelfde beeld maar weer werden de kansen gemist ook was Lugunum af en toe gevaarlijk maar zoals altijd was het Sarah of Daisy die dan paraat stond. Verder was er nog een prachtig schot te noteren van Kelly maar helaas tikte de keepster de bal uit de hoek.Helaas moest ook Michelle uitvallen na een ongelukkig knietje in haar rug Ook bij Lugdunum viel iemand uit nadat zij de bal vol in haar gezicht kreeg Verder gebeurde er niet veel meer en eindigde de wedstrijd in 0-0.
Kortom een leuke wedstrijd tegen een leuke tegenstander Wij moeten meer met onze kansen doen, maar verder zag het er goed uit En kunnen we vol vertrouwen naar de volgende wedstrijd werken. Hopelijk vallen de blessures mee en zien we Michelle en Yanistsa snel weer terug op het veld.