Dames bedanken toeschouwers voor hun aanwezigheid

11 oktober 2009 0:00

Steve de Jong

Dames 1 - Oosterheem DA1 uitslag 2 - 3
Duno stond op de zondag na een kleine tien minuten al achter. De bal was via een miniscuul gaatje wat een verdediger liet vallen in het goal geglipt. Het antwoord van Duno volgde direct met een aanval op rechts echter dit leverde onze dames niets op. Oosterheem kwam na weer zo'n tien minuten strijd op het middenveld met een ingetogen aanval op rechts die wel tot een doelpunt leidde. Door de eenvoud van de kabbelende bal die zij speelden sloop er bij Duno een blundertje in en stonden de Duno-dames 0-2 achter. We combineerde goed en waren overwegend aan zet voor het doel van Oosterheem maar of het nou aan de bescheidenheid van onze speelsters ligt of aan het feit dat er geen trainer langs de kant staat te brullen er werd geen scoringsinitiatief genomen. Oosterheem probeerde voor de rust nog heel wat keren door te breken; en de twintig aanvallen die wij afkapten waren mooi echter de eenentwintigste aanval lieten we Oosterheem jammerlijk afmaken, de Zoetermeerse meiden wisten elkaar blindelings aan te spelen en de O-3 was een feit.
Rust- na wat tactische ingrepen van Amanda en hoogstwaarschijnlijk een vreugdedansje van de tegenpartij kwamen de ploegen fel de kleedkamers uit. Het Duno dat de tweede helft speelde was een heel ander Duno wat we de eerste helft zagen en ook al is de wedstrijd verloren zou ik willen benadrukken dat de winst in de tweede helft naar Duno ging. Duno gaf de Oosterheemsters geen kier de ruimte was feller dan ooit en sloeg de winnaar van de eerste helft met een goal van Mo en later van Amanda striemend om de oren. De trainer die we niet hoorden brullen was vergeten daar een heel supportersteam ons de energie gaf en de overtuiging om te winnen. Dat we er twee goaltjes nazaten was jammer. We kijken dan ook uit naar de rematch waar we zullen inzetten op een goedmakertje. Piet en Fred en alle toeschouwers: bedankt voor de aanwezigheid.