DUNO vrouwen slaan na rust toe en pakken de volle winst

2 november 2013 0:00

DUNO 1 vrouwen - Westlandia vrouwen 2

Onlangs stond de topper op het programma tegen Westlandia vr2 In de beker hadden wij nog gelijk tegen elkaar gepeeld.
We moesten winnen om mee te blijven doen in de strijd om de 1e periode. We begonnen vandaag met Daisy van Doorn Shirley Willemsen Sandra Heijting Michelle Gielbert Isabelle van Veen Yanitsa Bakalova Monique Brandt Kelly Bakker Claire van Dijk Saskia Meere en Sarah leidelmeijer.
We begonnen vrij sterk maar toch bleven echte kansen uit naarmate de wedstrijd vorderde ging de wedstrijd gelijk op.We hadden wel wat mogelijkheden maar de beste kansen waren eigenlijk voor Westlandia, maar dan stond Daisy weer paraat.een keer kwamen we goed weg dat de bal in de lucht en daarom Daisy op tijd was om de bal te pakken. Ook werd een vrije trap een keer op de buitenkant van de paal geschoten.
Kortom ondanks dat de wedstrijd gelijk op ging mochten we blij zijn dat we met 0-0 gingen rusten. De tweede helft begon slecht na een fout achterin kon de spits allen voor Daisy verschijnen maar gelukkig schoot de spits niet al te hard en kan ze de bal uit de hoek tikken.
Na 20 minuten werd eerst een aanval afgeslagen door Westlandia maar Sndra pakte de bal op schoot snoeihard de bal over de keeper 1-0.een paar minuten was het weer raak en na een mooie aanval kan Isabel de 2-0 aantekenen .Westlandia leek aangeslagen en we kregen ook wat meer kansen. Toch had Westlandia een goede kans op de 2-1,maar weer was het Daisy die redde.
Na een aanval kreeg Claire de bal die Monique vanaf rechts op maat bediende en zo de 3-0 kon aantekenen .De wedstrijd was nu echt gespeeld het werd nog bijna 4-0 na een vrije trap van Monique de keepster gaf een rebound weg en de ingevallen Madelon Bangert reageerde alert en schoot de bal goed in maar een prachtige reflex van de keepster voorkwam de 4-0.
We hebben in een gelijkwaardige wedstrijd op de juiste momenten gescoord want Westlandia had zeker de mogelijkheden. Weer 3 belangrijke punten volgende week uit naar RKDEO vr 2 aanvang 13:00
Het 2e speelt 11:30 uit bij Naaldwijk