Vandaag moest er revanche genomen worden van de nederlaag van vorige week
We konden vandaag niet met de sterkste basisopstelling beginnen.

Yanitsa Bakalova was afwezig en Sandra Heijting en Sarah Leidelmeijer hadden deze week niet getraind.

Vandaag begonnen we met Daisy van Doorn,Vic Bangert ,Michelle Gielbert,Isabelle van Veen,Lois Nieuwenhoven,Monique Brandt,Kelly Bakker,Claire van Dijk,Saskia meere,Nancy van der Meer en Madelon Bangert.

We begonnen vrij sterk vandaag en kregen al snel wat kansen via Nancy en Monique.

Toch was het uiteindelijk na 6 minuten raak na een goed voorzet van Kelly kan Nancy binnen schieten 1-0.Daarna bleven we doorgaan maar de mogelijkheden werden verprutst door niet meteen te schieten en een pass af te leveren waardoor de kans verloren ging.Toch was het na ruim 20 minuten raak Monique werd weggestuurd en maakte bekwaam de 2-0.

Na af en toe wat speldenprikjes kwam Bernardus er eigenlijk niet aan te pas.

Helemaal nadat na een combinatie tussen Claire Monique en uiteindelijk Nancy de 3-0 kon binnenschieten was de wedstrijd wel gespeeld.
De tweede helft het zelfde beeld en in de 51e minuut was het wederom Nancy die scoorde 4-0

We bleven voetballen vele kansen werden gemist ook Monique was niet altijd even scherp met haar kansen. Nadat Kelly aan buitenspel val ontsnapte en een voorzet wilde afleveren ging de bal zo de goal in en werd het 5-0.

Ondertussen na vele mogelijkheden gemist te hebben werd het opnieuw door Nancy 6-0
En na weer een vlammend schot va Kelly werd het uiteindelijk 7-0.Ondertussen hadden Monique en Isabelle nog de lat geraakt.
Verder maakte Ashley na woensdag haar eerste wedstrijd gespeeld te hebben met het 2e haar debuut nog in het 1e door Claire te vervangen.

Kortom een prachtige dag voor het 1e en zo blijven we heerlijk meedraaien in de competitie

Helaas had het 2e thuis met 5-1 verloren.