Dames al vroeg op voorsprong

18 oktober 2009 0:00

DUNO Zon DA1 - VELO DA1 uitslag 1 - 0
Vandaag stond voor ons de wedstrijd tegen Velo op het programma. Voordat de wedstrijd begon hebben we eerst een nieuwe teamfoto gemaakt (bedankt fotograaf!). Velo had tot nu toe nog niet gewonnen, en dat zou vandaag ook niet gaan gebeuren. We kwamen al vroeg in de wedstrijd op voorsprong door een goal van Marisca. Dat beloofde veel voor de rest van de wedstrijd. Van onze kant kwamen veel aanvallen, en achterin gaven we bijna niets weg. Het enige probleem(pje) aan onze kant was dat we niet meer wisten te scoren. Net voor rust kregen we nog een grote kans, Monique schoot op doel en terwijl iedereen dacht dat het een goal was, nam de bal een afslag links, en ging net naast. Zo gingen we dus met een 1-0 voorsprong de rust in. We kregen daar nog wat tips van Corinne en Amanda, om te zorgen dat het spel aan onze kant wat minder onrustig werd.
In de tweede helft waren de meeste aanvallen weer van onze kant, maar toch wisten we daar niet uit te scoren. Uiteindelijk bleef de stand dus 1-0, maar 3 punten zijn 3 punten!
Iedereen tot woensdag (of tot maandagavond bij Ado dames - AZ)!