200 Wijkbewoners praten op DUNO over toekomst van hun wijk - HSV DUNO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

200 Wijkbewoners praten op DUNO over toekomst van hun wijk

200 Wijkbewoners praten op DUNO over toekomst van hun wijk

23 augustus 2017 0:00

Henk Ruijl

Waslijnen in DUNO's kleedkamers, foto's van de driehoek rondom ons complex, ruim 200 buurtbewoners in onze huiskamer en in die kleedkamers... wat is er woensdagavond 23 augustus aan de hand geweest op Haagsche Dynamiek?

Welnu, wethouder Joris Wijsmuller was er hoogstpersoonlijk om te spreken over "samen stad maken". Inzet: de toekomstige ontwikkeling van de driehoek tussen De Savornin Lohmanlaan/plein, Thorbeckelaan, Oude Haagweg en Groen van Prinstererlaan - ook de plek waar de voetbalclubs DUNO, RAS en ODB zijn te vinden.

Het was een derde werksessie met wijkbewoners en andere vertegenwoordigers namens de wijk. Op een bijzonder interactieve manier werd er eerst plenair over de toekomst (bouwen, groen, verbeteren en meer) gesproken, waarna in deelsessies verder werd gepraat. Onder meer over de verbetering van het winkelcentrum aan het Colijnplein, het groengebied Rosenburg en het scholencomplex De Oase. Ook de realisatie van ouderenwoningen stond op het programma.

DUNO trok zo heel veel wijkbewoners en da's ook juist de vereniging die we ook willen zijn, als Buurthuis van de Toekomst. Het is niet de laatste bijeenkomst in de reeks, wordt vervolgd.

sessiea
sessieb
sessiec
sessied
sessiee
sessief
Delen

Lees meer over:
Joris Wijsmuller samen stad maken

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!