DUNO verliest bij Loosduinen en raakt achterop

20 april 2024 22:30

GZ

DUNO leed een onfortuinlijk verlies bij Loosduinen, de ploeg die we feliciteren met de overwinning. De 1-0, bereikt in de slotfase van de tweede helft, bracht de Loosduiners de winst en zorgde ervoor dat onze hoofdmacht terugviel op de ranglijst. Geluk bij een ongeluk is dat door alle uitslagen de kans op p/d nacompetitie onderin voor DUNO nu nog slechts theoretisch is van aard.

Loosduinen won de wedstrijd door een ongelukkige actie van een eigen verdediger van DUNO, dat eigen doelpunt gebeurde in de 74ste minuut. Daarvoor, en zeker in de eerste helft, was DUNO een paar maal dichtbij de openingstreffer geweest. Door een beter doelsaldo dan de staartploegen is DUNO vrijwel veilig, maar graag houden we natuurlijk zicht op de nacompetitie om promotie. Deze nederlaag hielp niet, maar het kan nog wel. Resterende duels bij Houtwijk en thuis tegen SV Erasmus.