Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

DUNO-TV

DUNO-TV

DUNOTV.png

 

Op donderderdagavonden worden interviews voor DUNOTV opgenomen. Indien je een leuk idee heb, een interview wilt aanvragen of meer informatie wilt, stuur dan mail naar dunotv@hsvduno.nl.

Klik hier om naar het Youtube-kanaal van DUNO-TV te gaan.


Groetûh uit Wijhe: DUNO Jeugdkamp - Dag 3

Vandaag, 27 juni 7:00  De derde en daarmee de laatste dag van het DUNO-jeugdkamp zit erop. De dag begon rustig, waarna het tijd was voor de jaarlijkse ochtendgymnastiek. Vervolgens gingen we met zijn alle richting het ontbijt. Na het ontbijt was het tijd om de koffers in te pakken en de kamer op te ruimen. Hierna werden de groepen verdeeld en ging de één een zaalvoetbaltoernooi spelen in de sporthal, terwijl de ander een speurtocht hebben gehouden. Hierna was het tijd om naar huis te gaan. Ditmaal in een grote dubbeldekker. Omstreeks 15:45 uur arriveerde de bus en konden de kinderen herenigd worden met hun ouders/verzorgers. Wij hopen dat jullie een geslaagd weekend hebben gehad, en hopelijk tot volgend jaar. #Maartenbedanktmeer »

78x gelezen

INTERVIEW : Joey Feitz over het DUNO-jeugdkamp

Gisteren, 26 juni 7:00  Het is inmiddels zijn laatste jeugdkamp. Jeugdvoorzitter Joey Feitz draagt na dit seizoen het stokje over aan Marlies de Klerk. De hoogste tijd om hem te interviewen tijdens het DUNO-jeugdkamp.meer »

206x gelezen

Groetûh uit Wijhe: DUNO Jeugdkamp - Dag 1

25 juni 7:30  De eerste dag van het jeugdkamp zit erop. Vrijdagmiddag net na 16.00 uur vertrokken de bussen richting Summercamp Heino, waar we na een kleine vertraging rond 19.00 uur arriveerden. Nadat de tassen in de kamers werden gezet konden we met zijn allen aan het avondeten, wat in de ochtend door Dennis Barbier is bereid. (Video 1). Na het avondeten werd het bosspel gehouden, waarna een vrije avond volgde. Uiteraard werd er door sommigen ook geslapen, al waren de meesten nog tot laat op.meer »

374x gelezen

DUNO-TV: Zo kijkt trainer Kenneth Lamens uit naar nieuw seizoen

17 juni 12:30  De DUNO-selectie heeft de eerste sessie in nieuwe samenstelling erop zitten. Op donderdagavond 16 juni kwam de hernieuwde groep bijeen om van trainer Kenneth Lamens en de andere stafleden te horen hoe we het nieuwe seizoen voor ons zien. DUNO-TV was er ook bij en als Kenneth mocht hebben gedacht dat hij niet gefileerd zou worden.... interviewer Ingmar Schilte legt hem het voor na aan de schenen. meer »

303x gelezen

DUNO-TV: Supervrijwilliger John Kind draait er z'n hand niet voor om

24 april 7:00  Hij is een duizendpoot binnen de club: John Kind, Jeugdtrainer, betrokken als voetballer in ons vierde elftal, lid van DUNO's sponsorcommissie en dan ontbreken er nog wel activiteiten. Tijd om bij te praten en dat deden we onlangs voor de camera van DUNO-TV. Van alles komt voorbij, van DUNO's jeugdambities tot het honderdjarig bestaan van onze vereniging in 2023. Aandacht voor deze supervrijwilliger, die z'n hand nergens voor om draait.meer »

437x gelezen

DUNO-TV: Droom komt uit voor Olav Ruijl, van eetjes naar eerste elftal

22 april 12:00  Alsof een droom die uitkomt: voor de camera van DUNO-TV spreekt eerste elftal speler Olav Ruijl van de reis die hij binnen onze club maakt. Van jongs af aan speelde hij in de jeugd bij DUNO om vervolgens dit seizoen in DUNO 1 in de derde klasse uit te komen. Alhoewel deze jaargang er een is vol strijd en spanning tegen degradatie geniet "de nummer zes" met volle teugen. Op weg naar de thuiswedstrijd tegen LYRA een interview.meer »

432x gelezen

DUNO TV: Dennis Barbier, vrijwilliger uit duizenden (met kerst in april)

27 februari 12:00  Iedereen die geregeld op DUNO komt, heeft hem wel eens gezien: Dennis Barbier. Hij is immers al 16 jaar verbonden aan de club. Dat doet hij vol passie in de jeugd maar ook in de keuken waar hij de lekkerste broodjes fabriceert! Echter is ook geen enkel kerstdiner te gek voor hem, zelfs niet in april waar hij samen met zijn broer Harry de lekkerste gerechten zal uitserveren. Reden genoeg voor de camera van DUNO-TV, Ingmar Schilte spreekt met Dennis.meer »

283x gelezen

DUNO-TV: Voorzitter Jeroen van der Zwan over LED-lampen en meer

25 februari 11:30  Afgelopen donderdagavond was de Algemene Ledenvergadering waarin diverse onderwerpen aan bod kwamen zoals bijvoorbeeld de overstap op LED-Verlichting. Een duurzame stap voor DUNO waar Voorzitter Jeroen van der Zwan alles over weet te vertellen betreft de nieuwe armaturen. Zo komt er onder andere meer spreidingslicht, minder overlast voor de buren én ook nog verbetering van het veldspel. Ingmar Schilte evalueert met de voorzitter de Algemene Ledenvergadering. meer »

320x gelezen

Storm raast ook over DUNO: Scorebord waait weg

18 februari 17:15  De storm raast over de regio en gaat ook niet ongemerkt aan DUNO voorbij. Zo erg als bij ADO Den Haag - waar het dak deels van is weggeblazen - is het niet maar toch: ons scorebord langs veld 1 is weggewaaid. We zullen wanneer de storm is geluwd de schade gaan opmaken, maar gaan ervan uit dat we zaterdag gewoon kunnen voetballen. Met vereende krachten zullen we het bord op een dag terugplaatsen.meer »

271x gelezen

INTERVIEW: Erevoorzitter Rob Leenheer over organisatie DUNO 'op weg naar 100 jaar'

13 februari 7:00  Dat DUNO op weg is naar een 100 jarig jubileum, dat wisten we natuurlijk al. Echter zijn de voorbereidingen voor volgend jaar al in volle gang! Een heuse jubileumcommissie waarin vijftien DUNO'ers zich nu al in zitten, om er volgend jaar een grote belevenis van te maken. In deze serie spreken we met één van die commissieleden: Rob Leenheer. De erevoorzitter neemt ons mee in de diverse ideeën! 'Denk aan LED voetbal, een grote feestavond, een jubileumgids, noem maar op..’, aldus Leenheer. Vele ontwikkelingen binnen de club, reden genoeg voor een interview voor de camera van DUNO-TV.meer »

281x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!