Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

DUNO JO9-2 en JO11-3 spelen op het zand

DUNO JO9-2 en JO11-3 spelen op het zand

Datum

20 maart 2021 9:30

Accommodatie

Onbekend

Na een drukke week van verkiezingen, had ik als verslaggever even geen zin om over links, rechts of over het midden te hebben. Het lijkt net voetbal. Daarom ging ik goed gestemd naar het strand om bij strandtent De Kwartel een speciale training te verslaan van JO9-2 en JO11-3. De ouders waren in grote getale gekomen en hadden al snel de koek en zopie tent gevonden. De teams kregen een goede warming-up onder begeleiding van Paul en Benjamin, terwijl Dennis het veld uitzet.

De teams waren gemaakt en de wedstrijd kon beginnen. Vanaf het begin zagen de ouders dat iedereen scherp aan de wedstrijd was begonnen. Er werd overgespeeld, getackeld, verdedigd en gescoord door beide teams. Er werd een pauze ingelast voor een drankje om energie te krijgen voor de tweede helft. Na de pauze werd er weer gevoetbald vol met inzet en passie net als in de eerste helft. Het eindsignaal klonk.

Iedereen was moe en voldaan. Ik heb vooral plezier bij beide teams gezien dat is een belangrijk onderdeel van voetbal. Tenslotte werden de teams nogmaals getrakteerd met snoep, koek en limonade. Deze dag had niet beter kunnen beginnen en verlopen. Ik wil de spelers, ouders en trainers bedanken om deze mooie zonnige te doen slagen.

Verslaggever
Sant Bac

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!