Mgr. Nolenslaan 9
2555XX
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3685363

Het was winderig het was guur ,maar met 14 vrouw sterk stond het eerste vrouwenteam van DUNO trappelend te wachten tot deze om 14:30  uur mochten aftrappen tegen de vrouwen van KMD.

Van te voren wisten wij dat dit een lastige wedstrijd zou worden  gezien de ongeslagen status van KMD vr1.
De wedstrijd begon stormachtig zowel letterlijk als figuurlijk.We hadden moeite onze draai te vinden waarbij KMD een aantal zeer gevaarlijke corners afvuurden.

Gelukkig hadden wij een zeer sterke keeper (Danilla) in onze goal staan die met een snoekduik nog op prachtige wijze een bal wegviste.

Na een minuut of 20 ging de storm figuurlijkk liggen en vonden we de rust in ons spel terug.Het wedstrijdbeeld werd evenwichtiger en na een klein halfuurtje  debuteerde Helen in ons team .Ondanks enige nervositeit speelde ze een goede wedstrijd en kwam haaar directe tegenstander niet aan de bal zonder dat ze gestoord werd  door onze debutant,
Waar we sommige wedstrijden nog moeite ons te belonen deden we dit keer wel Na een mooie steekbal op links prikte Rachel H de 1-0 binnen.

Rachel H is een jeugdspeelster van DUNO die de vrouwen zo nu en dan versterkt.
Bibberend van de koude wind gingen we met een 1-0 voorsprong de kleedkamer in waar we de laatste tips en tops kregen van de trainers Na een lekker bakkie stroop gingen we het veld weer op vastberaden om de drie punten in Den haag te houden .

Na een ongeveer een dik kwartier beloonden we ons zelf nog een keer en scoorde Rachel Z de 2-0.Ondanks een redelijk ruime voorsprong bleven we vechten waarbij we van tijd tot tijd werden gered door de vliegkunsten van Danillaen de scherpe verdedigende acties van Rachel Z en Lise en Josien.Ook lukte het ons om de bal zoveel mogelijk op de helft van de tegenstander te houdendoor het drukken van onze twee spitsen Mer en sannedie beide een constante dreiging vormden voor de tegenstander.

De regen kwam met bakken uit de hemel,maar sleepte de winst binnen  ik als aanvoerder ben trots ons doorzettingsvermogen en de strijd die we hebben geleverd.Ook veel dank aan de invallers Rachel Z en Helen en de trainers die ons weer naar de overwinning schreeuwdeen motiveerden vanaf de zijlijn

12 maart hervatten we de strijd tegen DWO vr 1 1445 thuis bij DUNO .Nu het weer mag heten we iedereen  van harte welkom om ons een keertje aan te moedigen