2554BZ
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3230512

Het zit er officieel op, het speelseizoen van DUNO 1.

De mannen en dame van Kenneth Lamens verloren vanmiddag met 4-1 bij kampioen PGS/Vogel.

Al binnen een minuut kwam de thuisploeg op een 1-0 voorsprong. De eerste helft keerden de groen/zwarten met een 3-0 achterstand richting de kleedkamer.

PGS/Vogel wist de wedstrijd uiteindelijk met 4-1 te winnen. Namens DUNO wist Kevin Jacobs nog te scoren.

Het was een wedstrijd waarin helaas niet alles meezat voor DUNO. Dit bleek later ook nog toen de uitslagen vanaf de andere velden bekend werd.

Ongeacht alles kunnen we zeker met een trots gevoel terugkijken op het afgelopen seizoen. Van een geschatte degradatiekandidaat naar een ploeg welke uiteindelijk bovenin meedeed.

Volgend seizoen komen we terug, en wellicht sterker dan ooit.

Aan alle trouwe DUNO-ers bedankt voor jullie support tijdens de wedstrijden.