DHL JO11-2

4e klasse 1

15 december 2018 11:15

Harold Ismael

De laatste wedstrijd voor de winterstop. We spelen tegen DHL JO11-2 en starten om 11.15 uur. Het is een koude, maar zonnige 15e december.  Ik had beloofd een verslag te schrijven bij winst en er is een verslag. Zullen we gewonnen hebben? De wedstrijd gaat gelijk op en de DUNO spelers zijn veelal te vinden op de helft van de tegenstander. De keren dat DHL bij het doel van DUNO komt, scoren ze helaas ook en zo staat het na een half uur spelen 2-2.

De doelpunten aan de kant van DUNO zijn gemaakt door Jaimy, die de bal heel mooi in de kruising legt en de tweede door Majd. Vlak na de rust wordt er gescoord door Daan en staan ze dus met 3-2 voor. Dus besluit ik om toch maar wat notities te gaan maken, omdat er blijkbaar toch een verslag geschreven moet gaan worden. De JO11-2 speelt lekker en er worden kansen gecreëerd. Zo schieten Daan en Majd aardig wat keren op het doel, maar lukt het helaas niet om ze er in te schieten. Dusty legt de ballen goed af in de voorhoede en er worden corners genomen door Joey, die dit goed doet en hij de ballen lekker hard het veld in schiet. De ballen die bij ons doel komen, worden mooi tegen gehouden door Jordan en er wordt goed verdedigt door Dani, Gianni, Rudra en Jaimy.

Kerstman met bal

Het is echt een leuke wedstrijd om naar te kijken en het blijft spannend tot het einde. Dan is daar de 3-3, een bal die er rustig in rolt. We gaan het nu toch niet weggeven in de laatste minuten. Troy verdedigt daarom fel, alles om ervoor te zorgen dat er geen tegen doelpunt meer gemaakt kan worden. Maar daar komt weer een kans voor DHL, de bal rolt gelukkig voorlangs. Bij de supporters schiet de hartslag omhoog, dat ging maar net goed. En dan, in de laatste minuut wordt er toch nog gescoord.... door DHL. Nog een laatste kans voor Daan, maar het eindsignaal wordt gegeven en is 3-4 de eindstand. Balen, maar ze hebben lekker gevoetbald en dat verdient dan toch een verslag. We gaan nu de winterstop in, maar in januari gaan we door. Waarschijnlijk met wat wisselingen, nieuwe spelers en misschien een andere klasse. We zullen zien wat de voorjaarscompetitie ons brengen zal!

Bedankt Lemar en Youri voor de trainingen, Joël voor de coaching tijdens de wedstrijden en de ouders voor de support. Fijne dagen allemaal en een mooi 2019 gewenst met veel voetbalplezier. Een trotse supporter!