DUNO verliest met grote cijfers van KSD Marine op het IM Aad de Hilster toernooi

KSD Marine 1

9 - 2

HSV DUNO 1

... (intikker)
11'
... (schot)
15'
20'
... (schot)
26'
... (schot)
33'
... (stift)
41'
55'
Robin Navarro (vrije trap)
... (kopbal)
58'
... (schot)
60'
... (penalty)
66'
73'
Sven Brugman (kopbal)

22 augustus 2019 19:30

ODB Toernooi

Een combinatieelftal van de ZAMI-selectie heeft vanavond op het IM Aad de Hilster toernooi bij ODB met grote cijfers verloren van KSD/ Marine. Halverwege de eerste helft viel Rajiv Bissumbhar met een vervelende blessure uit. Na rust kwam DUNO beter in de wedstrijd en creeerde enkele goede kansen. Twee van die kansen werden omgezet in doelpunten. Robin Navarro wist een vrije trap te benutten en Sven Brugman scoorde met zijn hoofd.

Aankomende zondag staat de verliezersronde op het programma. DUNO speelt dan om 14:00 uur tegen Erasmus.