84'
87'

10 september 2019 20:00

DUNO heeft vanavond het oefenduel bij en tegen PGS/Vogel in de slotminuten weten te winnen.

DUNO begon goed aan de wedstrijd en kwam na 19 minuten al op een 0-2 voorsprong. Doelpunten werden gemaakt door Robin Navarro en Elysio van de Graaf. Vlak voor rust wist PGS/Vogel nog een aansluitingstreffer te maken, waarop we met een 1-2 stand gingen rusten.

DUNO begon slordig aan te tweede helft en binnen 10 minuten wist PGS/Vogel een 1-2 achterstand naar een 3-2 voorsprong om te zetten. Een mooi stiftbal in de 63e minuut maakte de stand 4-2 en hiermee leek de wedstrijd gespeeld. Echter wist Erwin van der Harst een vrije trap keurig achter de doelman te krijgen waarmee de spanning voor de laatste twintig minuten van de wedstrijd terugkwam.

In de 84e minuut wist Elyseo de 4-4 binnen te tikken, en niet veel later werd een voorzet van Erwin van der Harst goed benut door Rico Westdorp waarmee de eindstand op 4-5 kwam.

Aanstaande zaterdag speelt DUNO thuis tegen Haagse Hout, voor de laatste wedstrijd in de bekerpoule. Aanvang van de wedstrijd is 14:30 uur en supporters zijn van harte welkom!