Rico Westdorp (intikker)

Groep 2 22

7 september 2019 14:45

S.J.P. van den Oever

DUNO heeft vanmiddag de Vruchtenbuurt derby tegen buurman RAS gewonnen. Op sportpark Albarda werd het 0-2 voor de groen-zwarte leeuwen.

Het eerste doelpunt werd vlak na rust gemaakt door Rico Westdorp, die de bal ingleed op aangeven van Roland Dze Khang.In de 78e minuut wist DUNO de scoorde te verdubbelen. Elysio van de Graaf wist vanuit een corner de bal in het net te koppen.

Na 90 minuten floot scheidsrechter van den Oever voor het einde van deze zeer sportieve Vruchtenbuurt derby. Aankomende dinsdag speelt DUNO 1 een oefenwedstrijd bij PGS/Vogel. Aanvang van dit duel is 20:00 uur. Op zaterdag 14 september staat de laatste wedstrijd in de bekerpoule op het programma. DUNO ontvangt dan hekkensluiter Haagse Hout. Aanvang is 14:30 uur.